Wonen in Boskant

Gemoedelijk wonen en leven in ons kerkdorp

Waar kun je 's morgens je gordijnen openslaan en de natuur inkijken? Waar kun je je kinderen nog onbezorgd op straat laten spelen, naar de uitstekende basisschool laten fietsen of bij Jolanda in de dorpswinkel een boodschap laten doen?  Waar kun je in de natuur en in een veilige overzichtelijke omgeving wonen op enkele minuten afstand van de A2 en in 10 minuten in hartje Eindhoven staan?

Inderdaad: in ons kerkdorp Boskant. Een gemeenschap van 1.500 inwoners die elkaar kennen, altijd groeten en klaar staan om te helpen als het even nodig is. 

Bent u wat ouder en hebt u behoefte aan zorg om de hoek of een kaartje leggen, dan kan dat in ons gemeenschapshuis De Meidoorn dat gedeeld wordt met o.a. jongerensoos 't Pluugske.

U kunt het geloven of niet maar we hebben een goede buurtbusverbinding met o.a. treinstation Best, Liempde, Boxtel, Olland, Schijndel en het centrum Sint-Oedenrode. Op werkdagen kunt u de gehele dag met de buurtbus naar deze plaatsjes. Op het Ritaplein achter deze zuil kunt u de aankomst- en vertrektijden terugvinden. 

Houdoe en hopelijk tot ziens en... kunnen we ergens mee helpen? Gewoon bellen of langskomen.